Over ons

Hoe het begon...

 • 1976

  Andrea en Geert richten Bouwonderneming Deraedt bvba op

 • 1989

  Oprichting A.G. ROOF bvba vanuit bouwonderneming Deraedt bvba, gespecialiseerd in dichting van platte daken met EPDM en roofing. Zowel voor nieuwbouw als renovatie.
  Particulier, openbaar en industrieel.

 • 2022

  A.G. ROOF gaat van BVBA naar de nieuwe rechtsvorm BV.

Samenwerking met experts

Onze sterkte? De grote diversiteit aan werken die we aanpakken. Een afgeleefd industriegebouw volledig opnieuw doen opleven. Een KMO-bedrijf opbouwen of uitbreiden. Een plat of hellend dak aanpakken…

Dankzij onze sterke samenwerking met vertrouwde experts reken je voor elk project op een gespecialiseerde aanpak.

Jouw werken verlopen ergonomisch, efficiënt en veilig

We gebruiken ergonomisch materiaal. Dit heeft niet enkel voordelen voor onze medewerkers. Ook jij als klant rekent hierdoor op een efficiënte uitvoering van alle werken, volledig volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften.

Onze specialiteit in het opwaarderen van industriële gebouwen

Alles veroudert met de jaren. Ook industriegebouwen en vestigingen van semi-publieke bedrijven raken gedateerd, zowel qua uitzicht als qua technieken en energiezuinigheid. Dat zijn de panden waar wij als geen ander potentieel in zien. Het is prachtig om zo’n afgeschreven gebouw te zien transformeren in een modern ogende parel met alle moderne technieken en voorzieningen, klaar om terug te floreren en nieuw bedrijfsleven in te blazen.